Home    Servicii    Produse    Contact
Home    Servicii    Produse    Contact
AVANT SECURE
Proiectare :
AVANT SECURE are capabilitatea de a asigura intregul proces de proiectare specific pentru toate categoriile de sisteme de securitate. Solutiile alese pot fi integrate in conceptia de securitate generala a unei cladiri.

Consiliere:
Specialistii nostrii va ofera solutia cea mai optima si complexa in ceea ce priveste asigurarea unei securitati maxime, pentru protectia persoanelor cat si bunurilor personale. Astfel evaluarea privind securitatea unei locatii va reprezenta o solutie care va poate aduce economii la buget, linistea si siguranta necesare desfasurarii tuturor activitatilor dumneavoastra.
Consultanta si asistenta tehnica:
Prin consultarea specialistilor nostrii, puteti stabili, inca din faza incipienta a proiectului, solutiile corespunzatoare de realizare a dorintelor dumneavoastra, contand pe buna cunoastere a tuturor reglementarilor legale. Serviciile oferite de firma noastra vizeaza eficienta si costurile, si au un minim impact asupra proprietarilor si ocupantilor unei cladiri.
Instalare:
Firma AVANT SECURE instaleaza pe langa sistemele de  securitate (antiefractie, supraveghere video, control acces si pontaj, interfonie si videointerfonie, protectie perimetrala, porti antiefractie pentru magazine, automatizari porti si usi de garaje ) si alte sisteme de curenti slabi (voce-date, telecomunicatii, sonorizare, automatizari civile).
Deasemenea,  in cadrul serviciilor, activitatea de instalare a sistemelor de securitate, ocupa un rol foarte important dat, de calitatea echipamentelor folosite la instalarea acestor sisteme,  de pregatirea inginerilor si tehnicienilor instalatori  cat si de performantele sculelor si dispozitivelor cu care se instaleaza si programeaza aceste echipamente.
Service:
Prin activitatea de service, oferim posibilitatea de a ajuta la eliminarea tuturor evenimentelor neplacute cauzate de  functionare  anormala sau intreruperi  ale  sistemelor de securitate instalate .
Mentenanta:
Firma noastra este in masura a prelua, pe baza de contract, activitatea de intretinere - mentenanta a tuturor instalatiilor montate de noi, cat si de alte firme de instalari sisteme securitate, astfel incat acestea sa fie permanent supravegheate si mentinute in stare de functionare. Nu refuzam nici o solicitare ce se inscrie in nomenclatorul de activitati al firmei AVANT SECURE.
Contact
Tel : 031-434.15.86
Mob :
0728199693
0784014011

Email:
Office : office@avantsecure.ro Vanzari : vanzari@avantsecure.ro
Copyright 2011 "SC AVANT SECURE SRL"   •   All Rights reserved   •